PRIJZEN GEGRAVEERDE TAGS

Op zoek naar een uniek en gepersonaliseerd accessoire voor uw huisdier? Bij Hondentrimsalon Happy Feet laat u voor uw hond of kat een originele tag maken om te verbinden aan de halsband van uw huisdier. Tags zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, maten en vormen. Kies welke tekst u op de tag wilt hebben en wij creëren binnen enkele minuten een tag, helemaal naar uw wens.

 

PRIJSLIJST GEPERSONALISEERDE TAGS

Product Prijs
Kleine tag (kleur & vorm naar keuze) € 4,50
Grote tag (kleur & vorm naar keuze) € 7,50

WAT IS EEN HUISDIEREN TAG?

Een tag voor huisdieren is een plaatje dat aan de halsband van de hond zit. Dit plaatje is vaak voorzien van de naam van de eigenaar van de hond, het adres en telefoonnummer. Huisdieren tags kunnen in verschillende materialen worden gemaakt. Aluminium huisdieren tags, messing huisdieren tags en verzilverd of gouden honden tags.

 

Jij bepaalt wat er op de huisdieren tag komt te staan. We zullen het graveren in een speciale machine, zodat de letters scherp en helder zijn. Honden tags worden vast gezet aan de riem van de hond door een metalen ring dus zit het vast en zal het niet van de halsband afvallen. Een huisdieren tag wordt ook wel honden tag, honden naamplaatje, dog-ID of naamplaatje genoemd.

 

WAAROM ZOU IK EEN HUISDIEREN TAG KOPEN?

Elk jaar weer raken veel mensen hun hond kwijt. Sommige honden of katten raken zo ver van huis dat ze de weg niet terug kunnen vinden. Daarom is het voor de mensen die uw huisdier vinden een grote hulp als de hond of kat een huisdieren tag met de juiste contactgegevens draagt zodat de vinder contact met u kan opnemen.

 

Zonder tag is het moeilijk om de eigenaar van een dier te vinden. Zeker als de hond of kat geen halsband draagt met een huisdieren tag. Het is ook, in gevallen waarin uw huisdier zich heeft bezeerd, van belang om snel de eigenaar te identificeren. In andere situaties kan het nodig zijn om de eigenaar van een hond te achterhalen. Bijvoorbeeld als de hond of kat schade heeft aangericht of als gestolen wordt opgegeven. In sommige landen is een huisdieren tag wettelijk verplicht. Hoewel dit in Nederland & België nog niet van toepassing is, raden  wij van hondentrimsalon Happy Feet u in ieder geval aan om een gepersonaliseerde tag aan te schaffen.